Rožnovské slavnosti

Rožnovské slavnosti

Rožnovské slavnosti 4. - 7. 7. 2019
Valašské muzeum v přírodě
Rožnov pod Radhoštěm

Přijměte naše srdečné pozvání na jubilejní 40. ročník mezinárodního folklorního festivalu Rožnovské slavnosti, který se uskuteční 4. – 7. července 2019 ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.
Program slavností je pro nás i pro vás opravdu nabitý, takže tady máte “výcuc” toho, kde náš soubor budete moct vidět:
• Ve čtvrtek 4. července od 21.00 se můžete těšit na naše nejnovější pásmo a tedy reprízu “Valašského muzigálu”, se kterým se ukážeme v programu nazvaném “Vzpomínky z Radhošťa”, který bude věnován nedožitému jubileu 90. narozenin pana Václava Bradáče a Vladimíra Štrunce.
• V pátek v 19.00 budeme vystupovat v programu “Valašské tance z Rožnovska”, kde se představíme společně s Javořinou a Soláněm s figurálními tanci.
• V sobotu se můžete přijít podívat na soutěžní utkání odzemkářů, kde nebudou chybět ani naši ogaři. V sobotní podvečer pak předvedeme své sportovní dovednosti ve valašských hrách a večer ve 21.00 vystoupíme v galaprogramu s názvem “Ozvěny slavností”.
• V neděli 7. července ve 14.00 pak přijde na řadu náš dětský soubor, který vystoupí v pořadu “Hrajeme si”.
Jak už bylo řečeno, program je opravdu obsáhlý, tak můžeme jen a jen doufat, že nám vyjde krásné počasí a s někým z Vás se v rožnovském skanzenu potkáme.

Více fotografií naleznete zde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *